Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή της γυναίκας απο την πρώτη στιγμή που αυτή μένει έγκυος. Η πορεία της εγκυμοσύνης είναι συγκλονιστική, καθώς το έμβρυο που μεγαλώνει μέσα στη μητέρα μέσα σε 9 μήνες μεταμορφώνεται απο ένα μικρό σύνολο κυττάρων σε ένα τέλειο μωρο.

Ο οδηγός εγκυμοσύνης περιγράφει μήνα προς μήνα όλες τις οργανικές και ψυχολογικές μεταβολές της μητέρας και όλα τα στάδια της ανάπτυξης του εμβρύου που πραγματοποιούνται σε αυτούς τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης. Περιλαμβάνει πολύτιμες συμβουλές που χρειάζονται οι γυναίκες προκειμένου να σχεδιάσουν την εγκυμοσύνη τους και να αποδεχτούν τις αλλαγές που θα βιώσουν κατά τη διάρκεια αυτής. Στον οδηγό περιέχονται επίσης απαντήσεις σε κάποιες συχνές ερωτήσεις αναφορικά με την εγκυμοσύνη, καθώς και ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστικής μετά τον τοκετό για την ενδυνάμωση του σώματος των λεχωίδων γυναικών.

Γνωρίζοντας ότι η εγκυμοσύνη είναι ίσως η πιο εκπληκτική εμπειρία της ζωής της γυναίκας, ελπίζουμε ο παρόν οδηγός να συμβάλλει από τη μεριά του στο να απολαύσει η γυναίκα χωρίς άγχος αυτήν την πολύ προσωπική διαδρομή, την διαδρομή της εγκυμοσύνης.

Δείτε και κατεβάστε τον οδηγό εγκυμοσύνης εδώ